• ONTHAAL

  Het onthaal is optimaal bereikbaar/beschikbaar tussen 8-11h 's ochtends. Gelieve rekening te houden met deze uren voor het maken van afspraken, afhalen of aanvragen van documenten, enz......

  Op woensdagochtend doet Katrijn bloednames en kan het zijn dat U even moet wachten aan de balie.


  VAKANTIEPLANNING  zomer 2019
  !! INFO ALGEMEEN !!!

  Mogen wij nogmaals vragen om voor afspraken, attesten, brieven of andere, zoveel mogelijk te bellen in de VOORMIDDAG, tussn 8 - 11 h, bij Katrijn, onze vaste praktijkassistente. Zij kent de praktijk zeer goed en kan u des te beter te woord staan.

  Ook indien U iets wenst af te halen, doet U er goed aan, zoveel als mogelijk tussen 8 - 11h te komen, wanneer de balie geopend is, zo stoort dit de namiddag en avondconsultaties minder.


  Aangevraagde voorschriften kunnen de dag nadien opgehaald worden INDIEN deze voor 12u gevraagd werden. Indien u later op de dag belt voor een voorschrift zal dit pas twee dagen later klaarliggen!


  !!! INFO praktijkassistente !!!            

  Katrijn, onze praktijkassistente en verpleegkundige, blijft instaan voor het onthaal, de telefonie en een deel van de administratie. Aangezien Katrijn ook gediplomeerd verpleegkundige is,kan U ook bij haar terecht kunnen voor o.a. bloednames, inspuitingen, ECG's, spirometrie en wondzorg. Dit alles echter na overleg met één van de artsen.

  Op WOENSDAGOCHTEND tussen 8 en 10h, zonder afspraak, kan U bij Katrijn binnenlopen om uw bloed te laten trekken, weliswaar na overleg met één van de artsen.

  Wondzorg, inspuitingen, spirometries en ECG's uitsluitend na afspraak en na overleg met één van de artsen. 
 • U kan online een afspraak maken voor een consultatie. Huisbezoeken kunnen enkel telefonisch aangevraagd worden en dit zoals altijd voor 9h ’s ochtends.


 • Indien U een afspraak wilt bij de verpleegkundige voor een spirometrie, ECG, wondzorg, … dient U dit eerst met de dokter te bespreken. Het is voorlopig niet mogelijk om rechtstreeks met bij haar een afspraak te maken. Dit om misverstanden te voorkomen. Wel kan U bij Katrijn elke woensdagochtend, tussen 8 en 10 h, bloed laten nemen, dit zonder afspraak.


 • De dokter neemt ongeveer een kwartier tijd per patiënt. Indien U dus een afspraak wenst voor meerdere personen, dient U ook meerdere afspraken te maken (één afspraak = 1 patient). Indien U zeer uitgebreide of meerdere problemen/klachten met de dokter wenst te bespreken, is het soms ook aan te raden om 2 afspraken te boeken, zodat de afspraken-raadpleging niet al te veel uitloopt. Indien U twijfelt, kunt U uiteraard altijd bellen met onze secretaresses en dan zullen zij voor U beslissen.


 • Telefonisch zijn we dagelijks bereikbaar tussen 8h en 12h en tussen 16h en 19h. 03/235.57.90


 • Voor vragen i.v.m. uw dossier, papierwerk, voorschriften e.d. kunt U zich voortaan best wenden tot Katrijn. Zij is elke werkdag aanwezig aan de receptie tussen 8h en 12h ’s ochtends. Indien U dus iets wenst af te geven (verslagen voor uw dossier, …) of wenst af te halen (voorschriften, ingevulde documenten, enz.) doet U er goed aan tijdens deze uren langs te komen. Dit om de dokters tijdens het werk zo weinig mogelijk te storen.
  Aangevraagde voorschriften kunnen de dag nadien afgehaald worden aan de receptie tussen 08 en 12 uur.

 • Aangevraagde voorschriften kunnen de dag nadien opgehaald worden INDIEN deze voor 12u gevraagd werden. Indien u later op de dag belt voor een voorschrift zal dit pas twee dagen later klaarliggen!


 • Wij zijn ook via e-mail bereikbaar (eb.keohfeesmurtnechcsidem@laahtno ) voor eventuele vragen of opmerkingen. Het is niet mogelijk om afspraken, huisbezoeken en voorschriften via mail aan te vragen! Protocols van RX, scan, ... worden eveneens NOOIT via mail besproken! Deze mails zullen ook niet beantwoord worden.

  Voor opmerkingen of suggesties over onze website : eb.keohfeesmurtnechcsidem@evets


 • Voor dringende medische problemen na 19h ’s avonds of tijdens het weekeinde kan U steeds terecht via de dokter van wacht: 0900 10 512
  Tijdens het weekeinde (van vrijdag 19h tot maandag 7h) zal U dan doorverwezen worden naar één van de Antwerpse wachtposten:   
  ???????Wachtpost Antwerpen:  Lange Leemstraat 187, 2018 Antwerpen


Er is dagelijks vrije raadpleging, van 8h30 tot 9h30 (deur opent om 8h), bij één of meerdere artsen. U krijgt een volgnummer, doch wordt vriendelijk verzocht aanwezig te blijven in de wachtkamer, dit om verwarring te vermijden.